Over ons

Wij zijn Paviment

Wij zijn Paviment, dé specialist in tuinmaterialen en sierbestrating. Of je nu een oprit wilt bestraten, een terras wilt creëren of een schutting wenst voor je tuin, met ons uitgebreide assortiment tover je je tuin om tot prachtige buitenruimte. Sinds enkele jaren gevestigd in Arnhem levert Paviment hoogwaardige tuinmaterialen en sierbestrating aan zowel de particulier als de hovenier.
 

Officieel dealer Gardenlux, Kijlstra en Tuinvisie®

Met Gardenlux, Kijlstra en Tuinvisie® hebben wij een officieel dealerschap waardoor wij jou een compleet assortiment van de hoogste kwaliteit sierbestrating en tuinmaterialen aan kunnen bieden. Bij de producten van zowel Gardenlux, Kijlstra als Tuinvisie® kun je rekenen op kwaliteit, duurzaam geproduceerde producten en de nieuwste trends.

Laat je inspireren in onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie of wil je de materialen graag komen bekijken? Bezoek dan onze showtuin. In de showtuin in Arnhem kun je zeven dagen per week terecht voor het bekijken van ons uitgebreide assortiment van sierbestrating, schuttingdelen en diverse soorten grind, split en grond. Onze medewerkers zijn van woensdag tot en met zaterdag aanwezig om je te adviseren bij de ontwikkeling van jouw droomtuin.
Of je nu een ervaren hovenier bent of net begint met je tuinproject, wij zijn er om je te ondersteunen en voorzien van het beste advies voor jouw tuin, terras of oprit.


Bestel gemakkelijk online, wij doen de rest

Bij Paviment bestel je gemakkelijk de mooiste tuinmaterialen en sierbestrating voor jouw droomtuin! In ons uitgebreide assortiment vind je alles voor je tuin; van zand tot bestrating en van paal tot schutting, maar ook kunstgras, blokhutten en verlichting.

Bestel eenvoudig online jouw producten. Wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Bestellingen worden, indien op voorraad, binnen 2 tot 7 werkdagen bezorgd. Deze snelle levertijden zijn mogelijk doordat leveringen rechtstreeks vanuit de fabrikant plaatsvinden. Wil je een grotere oplage aanvragen of meer duidelijkheid over de prijs en leveringsvoorwaarden van bepaalde producten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Voor alle producten geldt dat deze rechtstreeks vanaf de producent bij je thuis geleverd worden. Deze levering zal plaatsvinden met een vrachtwagen met  oplegger van 18 meter met laad en loskraan. De losplaats is in overleg met de chauffeur te bepalen en zal vanaf de verharde weg gebeuren. Mocht levering met een vrachtwagen met oplegger met een lengte van 18 meter op jouw locatie niet mogelijk zijn dan kun je tegen meerprijs voor een kleine vrachtwagen of kooiaap kiezen. Onze complete leveringsvoorwaarden vind je hier terug.

Retourbeleid

Na ontvangst van je bestelling heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag je jouw bestelling zonder opgaaf van reden retourneren. Wanneer je de ontvangen produkten laat verwerken in je tuin staat dit gelijk aan het accepteren van je bestelling. Kies je er voor om je bestelling te retourneren houd er dan rekening mee dat de kosten en het risico voor retourneren voor eigen rekening zijn. Deze retourkosten bedragen minimaal € 300,- aangezien de transporteur hier losse ritten voor moet inplannen. Ons volledige retourbeleid vind je hier terug.

Volg ons op:

Volg ons op: