Wij zijn Paviment!

PAVIMENT levert alles voor jouw tuin.

PAVIMENT is een onderneming, gevestigd in Arnhem, die zich toelegt op het leveren van een compleet programma tuinmaterialen & sierbestrating aan zowel de consument als aan bedrijven. Wij zijn officieel tuinvisie® dealer. Ons assortiment bevat alles voor je tuin van zand tot bestrating en van paal tot schutting alsmede kunstgras, blokhutten, verlichting en allerhande bijproducten.

Officieel dealer Gardenlux en Tuinvisie®

Door het officiële dealerschap van Gardenlux en Tuinvisie® zijn wij in staat om een zeer compleet assortiment sierbestrating en tuinmaterialen van de hoogste kwaliteit te leveren. Bij PAVIMENT vind je alles wat je nodig hebt voor het creëren van je droomtuin en hoef je geen verdere speurtocht naar kwaliteitsproducten te ondernemen. Doordat wij ons complete aanbod sierbestrating en tuinmaterialen bij één leverancier inkopen is een constante kwaliteit gewaarborgd en ben je verzekerd van een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Jouw persoonlijke webwinkel

In onze webshop zijn 24/7 alle producten te bekijken en eenvoudig bestellen. Daarnaast kun je er inspiratie opdoen en advies inwinnen over alles wat wij te bieden hebben. Mochten er echter vragen of onduidelijkheden zijn dan kun je zowel telefonisch, per whatsapp of per mail contact met ons opnemen.  In onze showtuin in Arnhem kun je jezelf laten voorlichten door één van onze verkopers en je laten adviseren wat de beste oplossing voor je tuin, terras of oprit is. Onze showtuin is vijf dagen per week geopend, de dagen en tijden vind je terug op onze contactpagina. Eventuele openingstijden van feest- en zondagen zijn hier eveneens te vinden. Voor persoonlijk advies in onze showtuin buiten de reguliere openingstijden is het mogelijk  telefonisch een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Deze mogelijkheid is terug te vinden op onze contactpagina. Naast het bezoeken van onze showtuin in Arnhem is het mogelijk om het tuininspiratiecentrum van tuinvisie® in Utrecht te bezoeken. Hier kun je inspiratie opdoen en een groot deel van onze collectie sierbestrating en tuinmaterialen is er terug te vinden. De mogelijkheid tot persoonlijk advies is daar echter niet aanwezig. De openingstijden en adresgegevens van het tuininspiratiecentrum in Utrecht vind je hier terug.

PAVIMENT levert snel

Onze levertijden behoren tot de kortste van Nederland! Indien de bestelde goederen op voorraad zijn leveren wij jouw bestelling, ongeacht de grote ervan, binnen 2 tot 7 werkdagen.Hierdoor kun je meteen aan de slag om van je tuin een waar paradijs te maken. Deze snelle levertijden zijn mogelijk doordat leveringen rechtstreeks vanuit de fabrikant plaatsvinden.

Voor alle producten geldt dat deze rechtstreeks vanaf de producent bij je thuis geleverd worden. Deze levering zal plaatsvinden met een vrachtwagen met  oplegger van 18 meter met laad en loskraan. De losplaats is in overleg met de chauffeur te bepalen en zal vanaf de verharde weg gebeuren. Mocht levering met een vrachtwagen met oplegger met een lengte van 18 meter op jouw locatie niet mogelijk zijn dan kun je tegen meerprijs voor een kleine vrachtwagen of kooiaap kiezen. Onze complete leveringsvoorwaarden vind je hier terug.

Retourbeleid

Na ontvangst van je bestelling heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze periode mag je jouw bestelling zonder opgaaf van reden retourneren. Wanneer je de ontvangen produkten laat verwerken in je tuin staat dit gelijk aan het accepteren van je bestelling. Kies je er voor om je bestelling te retourneren houd er dan rekening mee dat de kosten en het risico voor retourneren voor eigen rekening zijn. Deze retourkosten bedragen minimaal € 300,- aangezien de transporteur hier losse ritten voor moet inplannen. Ons volledige retourbeleid vind je hier terug.
Volg ons op:

Volg ons op: