Strackstone Ecotop banda

Strackstone-Ecotop-banda

Strackstone Ecotop Banda deklaagsteen

Wil jij eens iets anders in je tuin? Denk dan eens aan de Strackstone Ecotop Banda. Deze facetloze deklaagsteen heeft een strakke uitstraling en wordt in stroken geleverd met de breedtes 7, 10,5 en 15 centimeter. Met deze stroken is het mogelijk om een modern maar zeker ook speelse uitstraling aan je straatwerk te geven. Door dat de Strackstone Ecotop Banda een dikte heeft van acht centimeter is deze niet alleen geschikt voor het aanleggen van een terras of tuinpad maar is deze tevens uitermate geschikt voor verwerking op je oprit.Weergave:
 


Bezig met laden...
Strackstone Ecotop Banda wildverband Antraciet structuur
Strackstone Ecotop Banda wildverband Antraciet structuur
€ 39,75 *
Prijs per laag
Strackstone Ecotop Banda wildverband Trapani
Strackstone Ecotop Banda wildverband Trapani
€ 39,75 *
Prijs per laag
Strackstone Ecotop wildverband
Strackstone Ecotop wildverband
€ 36,25 *
Prijs per laag

Leverbaar met of zonder structuur

De Strackstone Ecotop Banda is leverbaar in het Antraciet waarbij je de keuze hebt in een deklaagsteen voorzien van structuur of zonder structuur. Daarnaast is er een versie die uitgewassen is, genaamd de Trapani uitgewassen. De Ecotop Banda Trapani is van een coating voorzien die kalkuitbloei tegen gaat. Door eventueel te combineren met deze verschillende stenen is het mogelijk een schitterend lijnen spel te creëren in je tuin of oprit. De acht centimeter dikke  Strackstone Ecotop Banda wordt geleverd in acht verschillende maten en drie breedtes. Per laag van 1,1 m² zijn de  volgende stenen verwerkt: 6 stuks 21x7 cm, 4 stuks 31,5x7 cm, 5 stuks 21x10,5 cm, 2 stuks 31,5x10,5 cm, 5 stuks 42x10,5 cm, 3 stuks 31,5x14 cm, 3 stuks 42x14 cm en 3 stuks 52,5x14 cm.

Wat is een deklaagsteen?

De acht centimeter dikke Strackstone Ecotop Banda is opgebouwd uit twee verschillende lagen. De onderste laag is gemaakt van normaal beton en heeft een dikte van zeven centimeter. Daar bovenop is een één centimeter dikke laag aangebracht die men ook wel deklaag noemt.  Deze bovenste laag is gemaakt van beton waar fijne natuurlijke granuliet deeltjes aan zijn toegevoegd. Waar de onderste laag voornamelijk een sterkte functie heeft zorgt de deklaag voor een hogere slijtvastheid en uv-bestendigheid waardoor de kleur langer behouden blijft.

Strackstone Ecotop wildverband

Naast de Strackstone Ecotop Banda is er de mogelijkheid om de Strackstone Ecotop te bestellen in wildverband. De Strackstone Ecotop wildverband is enkel leverbaar in Antraciet zonder structuur. Deze wordt geleverd in een pakket van ongeveer 8,5 m² waarin per laag van ongeveer 1 m² de volgende stenen zijn verwerkt: 6stuks 21x21 cm, 5 stuks 42x21 cm en 2 stuks 42x42 cm.

                                            

 


Laatst bekeken producten

Tuin Inspiratie

Tuin Inspiratie